Rape al oporto

Rape al oporto

4.6 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 25 g de setas secas variadas
  • 250 g de agua caliente
Picada
  • 1 ñora (sin tallo ni semillas)
  • 15 g de almendras tostadas sin sal
  • 15 g de avellanas tostadas
  • 15 g de nueces peladas
  • 1 diente de ajo
  • 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Fricandó
  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 3 dientes de ajo
  • 60 - 70 g de aceite de oliva
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 800 g de cola de rape (sin piel y con hueso) en 6 rodajas salpimentadas
  • 100 g de oporto

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 256 kcal / 1070 kJ
Πρωτεΐνη 23.1 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 4.6 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 467.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων