
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chleb pszenno-żytni razowy
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
30 kromek
Υλικά
-
100 g ziaren żyta
-
40 g świeżych drożdży pokruszonych
-
30 g miodu
-
300 g mleka
-
400 g mąki pszennej pełnoziarnistej
-
20 g oliwy z oliwek plus dodatkowa porcja do natłuszczenia formy
-
1 łyżeczka soli
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 kromkę
Νάτριο
83.7 mg
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
332.2 kJ /
79.4 kcal
Λιπαρά
1.3 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
14.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KULINARNE ABC
203 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
4ωρ. 30 λεπτ.
Bułeczki orkiszowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14ωρ. 50 λεπτ.
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2ωρ.
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2ωρ. 45 λεπτ.
Korma z pieczonymi warzywami
55 λεπτ.
Wrapy à la Cezar
1ωρ. 10 λεπτ.
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini chlebki do koszyka wielkanocnego
2ωρ.
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28ωρ. 10 λεπτ.
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1ωρ. 55 λεπτ.
Placek czosnkowo-serowy
2ωρ.