
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chleb z otrębami
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
35 kromek
Υλικά
-
świeżych drożdży pokruszonych40 g
-
cukru1 łyżeczka
-
wody500 g
-
mąki pszennej500 g
-
otrębów pszennych80 g
-
ziaren słonecznika50 g
-
siemienia lnianego30 g
-
soli1 łyżeczka
-
olej do natłuszczenia formy
-
płatki owsiane do posypania formy
Διατροφή ανά 1 kromkę
Θερμίδες
74 kcal /
309.8 kJ
Πρωτεΐνη
2.7 g
Λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
68.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KULINARNE ABC
203 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

PROSTE POMYSŁY
214 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSzwajcarski chleb rustykalny
25ωρ. 20 λεπτ.
Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią
2ωρ. 30 λεπτ.
Odrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2ωρ.
Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)
19ωρ.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami
5ωρ. 10 λεπτ.
Jabłkowy chleb pszenno-żytni na zakwasie
17ωρ. 25 λεπτ.
Chleb gryczany z czosnkiem i chrzanem
2ωρ. 10 λεπτ.
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 λεπτ.
Precle
1ωρ.
Chleb musli
1ωρ. 45 λεπτ.
Francuska bagietka
3ωρ. 50 λεπτ.
Kanapki z focacci z bazyliowym pesto, mozzarellą i pomidorem
3ωρ. 20 λεπτ.