
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
lime juice10 g
-
sesame oil5 g
-
rice vinegar60 g
-
maple syrup25 g
-
toasted sesame seeds25 g
-
cornflour30 g
-
tamari60 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
cauliflower florets halved if large900 g
-
basmati rice250 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
olive oil20 g
-
red chilli halved, seeds removed1
-
spring onions cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing50 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
hoisin sauce30 g
-
water200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
892 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
2133 kJ /
506 kcal
Λιπαρά
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
82 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 Std. 45 Min
Caprese Omelette
30 Min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Maple-glazed Carrots
45 Min