Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • mixed dried mushrooms
    30 g
  • boiling water
    250 g
  • vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil plus 1 Tbsp
    40 g
  • mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
    350 g
  • brandy
    50 g
    dry Marsala wine
  • freekeh
    200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • water
    200 g
  • almond milk (see tip)
    200 g
  • fresh sage leaves
    12

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 307 kcal / 1280 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 21 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 321 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων