
Συσκευές & Αξεσουάρ
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
mixed dried mushrooms30 g
-
boiling water250 g
-
vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp40 g
-
mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)350 g
-
brandy50 g
-
freekeh200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
water200 g
-
almond milk (see tip)200 g
-
fresh sage leaves12
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
307 kcal /
1280 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
21 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
321 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPissaladière
1ωρ. 30 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 λεπτ.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.