Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
578 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1391 kJ /
333 kcal
Λιπαρά
17 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac Style Wraps
40 min
Moussaka Wraps
50 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Pissaladière
1 godz. 30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min