
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333 kcal /
1391 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
33 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
578 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Geen beoordelingen
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1u.
Lentil and Pancetta Stew
1u.
Pickled Red Onions
1u. 50min
Maple-glazed Carrots
45min
Mushroom Wellington
2u. 20min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min