
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
211 kcal /
883 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
119 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDairy-free pumpkin soup
30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Heirloom Tomato Gazpacho
1ωρ. 10 λεπτ.
Butternut Squash and Apple Soup
30 λεπτ.
Yasai miso ramen
35 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3ωρ. 10 λεπτ.
Versatile Chunky Soup
50 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 λεπτ.