
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 jar
Υλικά
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Διατροφή ανά 1 jar
Θερμίδες
309 kcal /
1293 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
55 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
1274 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Asian Flavour Mixes
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGrilled eggplant dip
2ωρ.
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Creamy Broccoli Sauce
35 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 λεπτ.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4ωρ. 5 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
BBQ Sauce
20 λεπτ.
Beetroot and Mint Jelly
1ωρ.