
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten50 g
-
Fenchel in Stücken50 g
-
Knollensellerie in Stücken50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter in Stücken100 g
-
Pernod20 g
-
Weißwein100 g
-
Fischfond400 g
-
Crème fraîche100 g
-
Salz1 TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Speisestärke30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1879 kJ /
449 kcal
Λιπαρά
30 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mmmhh, cremig!
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterbutter
5 λεπτ.
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 λεπτ.
Roter Ziegen-Streich
25 λεπτ.
Mediterraner Käseaufstrich
5 λεπτ.
Forellenmousse
5 λεπτ.
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 λεπτ.
Zitrus-Aioli
10 λεπτ.
Curry-Nuss-Aufstrich
20 λεπτ.
Paprika-Mayo
10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Kräuter-Vinaigrette
15 λεπτ.
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 λεπτ.