
Συσκευές & Αξεσουάρ
White Radish Pork Rib Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
5 portions
Υλικά
-
water2200 g
-
pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)400 g
-
white radish cut into slices (2 cm)500 g
-
yellow onions cut into wedges100 g
-
dried cuttlefish cut into strips (2 cm)1 piece
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
154 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
590 kJ /
141 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot Ginger Soup
20 λεπτ.
Summer seafood soup
45 λεπτ.
Pea and Mint Soup (TM5)
20 λεπτ.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Italian Wedding Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 λεπτ.
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 λεπτ.
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 λεπτ.
French Onion Soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Bulghur and lentil soup
1ωρ.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.