
Συσκευές & Αξεσουάρ
White Radish Pork Rib Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
5 portions
Υλικά
-
water2200 g
-
pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)400 g
-
white radish cut into slices (2 cm)500 g
-
yellow onions cut into wedges100 g
-
dried cuttlefish cut into strips (2 cm)1 piece
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
141 kcal /
590 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
154 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDairy-free pumpkin soup
30 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Wonton soup
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min