Bitter Gourd Salted Vege Soup

Bitter Gourd Salted Vege Soup

4.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
5 portions

Υλικά

  • water
    2200 g
  • pork neck bones cut in pieces (4 cm)
    400 g
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • carrots cut in slices
    50 g
  • bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed
    250 g
  • salted plum in brine, pitted
    1
  • yellow onions cut in wedges
    80 g
  • fresh ginger slices
    3
  • wolfberries (goji)
    20 g
  • salt
    1 pinch
  • white pepper powder
    1 pinch

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 419 mg
Πρωτεΐνη 23 g
Θερμίδες 941 kJ / 225 kcal
Λιπαρά 9 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων