
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Prawn meatballs
-
minced pork100 g
-
fresh prawn flesh150 g
-
fresh water chestnuts peeled30 g
-
salt¼ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Soup base
-
water1500 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed10
-
cabbage cut in 4 cm squares300 g
-
fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)50 g
-
fresh coriander to garnish1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
126 kcal /
527 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
515 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDairy-free pumpkin soup
30 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Wonton soup
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min