Pannacotta au coulis de mangue

Pannacotta au coulis de mangue

4.1 711 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La pannacotta
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 400 g de lait entier
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
  • 1 mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
  • 25 g de jus de citron vert (½ citron)
  • 20 g d'eau
  • 10 g de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 1552 kJ / 372 kcal
Λιπαρά 25 g
Φυτικές ίνες 1 g
Υδατάνθρακες 32 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων