
Συσκευές & Αξεσουάρ
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Corn purée
-
unsalted butter25 g
-
canned corn kernels (265 g drained weight)375 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Cauliflower couscous
-
flaked almonds100 g
-
cauliflower broken into florets300 - 350 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying50 g
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced2
-
sultanas60 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
orange pith removed and segmented1
Fish fillets
-
olive oil1 tbsp
-
John Dory skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)4
-
orange juiced1
-
unsalted butter1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice to drizzle
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
723 kcal /
3036.4 kJ
Πρωτεΐνη
47.4 g
Λιπαρά
44.9 g
Υδατάνθρακες
30.4 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.8 g
Νάτριο
378.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Mark Southon
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Chilli mussels with risoni
35 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Fragrant whole barbecued fish
2ωρ. 50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and fennel risotto
30 λεπτ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.