 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鱼香茄子(高温版)
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 25 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          姜10 克
- 
          蒜头4 瓣
- 
          泡椒1 根
- 
          葱 切5厘米段2 根
- 
          油25 克
- 
          茄子 切2×5厘米段300 克
- 
          老抽5 克
- 
          盐1 小撮
- 
          糖5 克
- 
          醋10 克
- 
          豆瓣酱10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        701.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        560.7 kJ  / 
                        134 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        12.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        风味蔬食
                        11 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        高温专辑
                        37 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    