Mushroom Fettuccini

Mushroom Fettuccini

4.5 179 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese rinds cubed
    3 oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    1 oz
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • fresh shiitake mushrooms sliced
    10 oz
  • vegetable stock
    6 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil divided
    1 ½ oz
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • water
    45 oz
  • fettuccini
    10 oz
  • truffle oil white, to taste
    1 - 2 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 690 kcal / 2887 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 988 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων