Συσκευές & Αξεσουάρ
Gróft brauð
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
35 sneiðar
Υλικά
-
hveitikorn600 g
-
vatn400 g
-
3 tsk þurrger, (12 g)ferskt ger30 g
-
AB mjólk (buttermilk)120 g
-
brauðhveiti150 g
-
salt2 tsk
-
balsamikedik1 msk
-
maltduft (diastatic) (προαιρετικό πεδίο)1 tsk
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sneið
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
291 kJ /
70 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Grunnuppskriftir
133 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrauðbollur
2ωρ.
Focaccia með tómötum
Καμία βαθμολογία
Glútenfrítt brauð
2ωρ. 30 λεπτ.
Fléttubrauð
Καμία βαθμολογία
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1ωρ. 10 λεπτ.
Ketóvænar brauðbollur
1ωρ. 15 λεπτ.
Brioche
5ωρ.
Morgunverðahorn
3ωρ. 5 λεπτ.
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2ωρ. 45 λεπτ.
Hamborgarabrauð
2ωρ. 20 λεπτ.
Tómata- og ostabrauð
3ωρ. 5 λεπτ.
Beyglur
1ωρ. 20 λεπτ.