Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia með lauk
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 stykki
Υλικά
Deig
-
ólífuolía20 g
-
brauðhveiti600 g
-
3 tsk þurrger, (12 g)ferskt ger mulið30 g
-
vatn380 g
-
sykur1 hnífsoddur
-
salt1 tsk
Laukurinn
-
extra virgin ólífuolía40 g
-
vatn40 g
-
salt1 ½ tsk
-
laukur skorinn í tvennt300 - 350 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 stykki
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
766 kJ /
183 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Grunnuppskriftir
133 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrauðbollur
2ωρ.
Focaccia með tómötum
Καμία βαθμολογία
Glútenfrítt brauð
2ωρ. 30 λεπτ.
Fléttubrauð
Καμία βαθμολογία
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1ωρ. 10 λεπτ.
Ketóvænar brauðbollur
1ωρ. 15 λεπτ.
Brioche
5ωρ.
Morgunverðahorn
3ωρ. 5 λεπτ.
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2ωρ. 45 λεπτ.
Hamborgarabrauð
2ωρ. 20 λεπτ.
Tómata- og ostabrauð
3ωρ. 5 λεπτ.
Beyglur
1ωρ. 20 λεπτ.