Walentynkowa Pavlova

Walentynkowa Pavlova

4.5 276 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 porcji

Υλικά

Pavlova
  • białek (z 6 jajek), w temp. pokojowej
    180 - 190 g
  • cukru
    300 g
  • skrobi ziemniaczanej
    1 łyżeczka
  • białego octu winnego (patrz wskazówka)
    1 łyżeczka
Krem z bitej śmietany
  • barwnika spożywczego, czerwonego (προαιρετικό πεδίο) w proszku
    ¼ łyżeczki
  • żelatyny w proszku
    10 g
  • wody
    40 g
  • woda gorąca, do napełnienia miski
  • śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
    500 g
  • cukru pudru (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 łyżki
  • czerwone owoce jagodowe, mieszane, świeże np. maliny, truskawki, porzeczki, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 378.4 kcal / 1583 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 23.2 g
Υδατάνθρακες 39.7 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 65.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων