Fromage d’Italie pané

Fromage d’Italie pané

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La chapelure
  • de pain, de la veille en morceaux (3 cm)
    100 g
Le risotto
  • de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de gruyère (salé), en morceaux (2 cm)
    80 g
  • de carottes pelées, en morceaux (2 cm)
    600 g
  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
    250 g
  • d'eau
    750 g
  • de bouillon de viande (pour 0,5 l chacun)
    2 cubes
Le fromage d’Italie
  • œuf
    1
  • de farine
    2 c. à soupe
  • de fromage d'Italie (d’env. 150 g)
    4 tranches
  • de beurre à rôtir
    4 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1081 kcal / 4493 kJ
Πρωτεΐνη 29.6 g
Λιπαρά 61 g
Υδατάνθρακες 80 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων