Tartelette bavaroise poire et caramel

Tartelette bavaroise poire et caramel

2.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • de fromage blanc 40 % m.g.
    800 g
La pâte sablée
  • de farine type 55
    250 g
  • de beurre mou, en morceaux
    125 g
  • de sucre en poudre
    125 g
  • jaune d'œuf
    1
La mousse à la poire
  • d'eau
    50 g
  • poires pelées et coupées en morceaux
    4
  • d'agar-agar (½ sachet)
    1 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • extrait de vanille
    ½ c. à café
La sauce caramel au beurre salé
  • de sucre en poudre
    250 g
    250 g de sucre roux
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    170 g
  • d'eau
    30 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de beurre demi-sel en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
    30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 682.6 kcal / 2851.8 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 85.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 21 g
Νάτριο 74.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων