Πιλάφι με ανάμεικτα σιτηρά και παντζάρι

Πιλάφι με ανάμεικτα σιτηρά και παντζάρι

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • νερό
    800 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    1 ½ κ.γλ.
  • ηλιανθέλαιο
    1 κ.γλ.
  • ανάμεικτα σιτηρά (π.χ. πλιγούρι, κόκκινο ρύζι, κεχρί) (βλ.συμβουλή)
    200 γρ.
  • φύλλο δάφνης, αποξηραμένο
    1
  • αγγουράκι χωρίς σπόρους, σε κομμάτια (περίπου 150 γρ.)
    ½
  • φρέσκο κρεμμυδάκι σε φέτες (2-3 εκ.)
    100 γρ.
  • κόκκινη πιπεριά σε κομμάτια
    75 γρ.
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο
    20 γρ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    60 γρ.
  • φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
    10 γρ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    1 πρέζα
  • παντζάρια, ψημένα σε κύβους (1 εκ.)
    150 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 169 kcal / 706 kJ
Πρωτεΐνη 2.6 g
Λιπαρά 11.6 g
Υδατάνθρακες 13.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων