
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Saffron Aioli
-
vegetable oil15 oz
-
garlic clove1
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
large eggs pasteurized2
Hurricane Po'Boy
-
unsalted butter diced4 oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tbsp
-
jumbo shrimp, raw peeled and deveined24
-
baguettes2
-
tomatoes thinly sliced rounds2
-
iceberg lettuce head thinly sliced½
-
hot and spicy pickles thinly sliced rounds3
-
potato chips to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1109 kcal /
4640 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
91 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
1660 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 λεπτ.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.
Oysters with Lime Granita
15 λεπτ.
New England Clam Boil
55 λεπτ.
Shrimp Orzo with Peas
30 λεπτ.
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 λεπτ.