
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Saffron Aioli
-
vegetable oil15 oz
-
garlic clove1
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
large eggs pasteurized2
Hurricane Po'Boy
-
unsalted butter diced4 oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tbsp
-
jumbo shrimp, raw peeled and deveined24
-
baguettes2
-
tomatoes thinly sliced rounds2
-
iceberg lettuce head thinly sliced½
-
hot and spicy pickles thinly sliced rounds3
-
potato chips to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1109 kcal /
4640 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
91 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
1660 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGinger Garlic Steamed Whole Fish
30 λεπτ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Garlic Shrimp and Grits
1ωρ. 10 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.