
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Saffron Aioli
-
vegetable oil15 oz
-
garlic clove1
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
large eggs pasteurized2
Hurricane Po'Boy
-
unsalted butter diced4 oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tbsp
-
jumbo shrimp, raw peeled and deveined24
-
baguettes2
-
tomatoes thinly sliced rounds2
-
iceberg lettuce head thinly sliced½
-
hot and spicy pickles thinly sliced rounds3
-
potato chips to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1660 mg
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
4640 kJ /
1109 kcal
Λιπαρά
91 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
50 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Tuna Avocado Bowl
50 λεπτ.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.