
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Radish Salad
-
red radishes160 g
-
red onion quartered60 g
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pickled baby capers drained15 g
Broccoli Fritters and Quinoa
-
water1460 g
-
broccoli florets500 g
-
rice flour30 g
-
wholemeal bread vegan, torn in pieces20 g
-
blanched almonds70 g
-
rolled oats30 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
quinoa rinsed150 g
-
vegetable oil1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
410 kcal /
1715 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
39 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
1528 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.