Συσκευές & Αξεσουάρ
Sernik wiedeński
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 45 λεπτ.
12 porcji
Υλικά
-
8 jajek
-
1 szczypta soli
-
1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
-
250 - 300 g cukru
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
100 g kaszy manny
-
1 łyżka cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
20 g skrobi ziemniaczanej
-
cukier puder do oprószenia
-
woda do pieczenia
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
366.5 mg
Πρωτεΐνη
14.7 g
Θερμίδες
1693.5 kJ /
404.7 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
34.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
TRADYCYJNA WIGILIA
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
WIELKANOC III
15 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSłodkie weneckie bułki maślane
2ωρ.
Szafranowe bułeczki lussekatter
2ωρ. 10 λεπτ.
Ciasteczka ślimaczki
2ωρ.
Ciasto makowa panienka
7ωρ. 40 λεπτ.
Ciasto pijana śliwka
6ωρ.
Piernik staropolski cz. II
98ωρ.
Biszkopt czekoladowy
4ωρ.
Sero-makowiec
9ωρ. 40 λεπτ.
Piernikowy sernik królewski
1ωρ. 40 λεπτ.
Sernik gotowany
7ωρ. 40 λεπτ.
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48ωρ.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72ωρ.