Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna nicoise salad (gut health)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice only½
-
kefir (see Tips)40 g
-
apple cider vinegar (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water1000 g
-
kipfler potatoes peeled and cut into halves lengthways8
-
eggs4
-
fresh green beans trimmed200 - 300 g
-
tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)400 g
-
extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
-
mixed leaf salad120 g
-
cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters200 g
-
pitted Kalamata olives drained50 - 100 g
-
fresh anchovies drained8
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1917.8 mg
Πρωτεΐνη
42.2 g
Θερμίδες
2411.7 kJ /
574.2 kcal
Λιπαρά
33.3 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
23.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1h 10min
Whitebait fritters
35min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Moules Marinière (mussels)
35min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min