
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit and nut loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 50 λεπτ.
24 slices
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
141.6 kcal /
592.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
246.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEveryday loaf baked in a cast iron pot
1ωρ. 45 λεπτ.
Rye sourdough starter powder
24ωρ. 10 λεπτ.
Sweet breakfast bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Pumpkin, carrot and herb bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cashew bread French toast
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Paleo sandwich bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.