Fruit and nut loaf

Fruit and nut loaf

4.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 50 λεπτ.
24 slices

Υλικά

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Fruit and nut dough
  • butter to grease
  • dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)
    50 g
  • dried figs cut into halves
    100 g
  • sultanas
    60 g
  • pecan nuts
    50 g
  • apple unpeeled, cored and cut into quarters
    1
  • water
    150 g
  • apple juice
    150 g
  • ground cinnamon
    2 tbsp
  • mixed spice to taste
    1 - 2 tbsp
  • baker's flour
    500 g
  • salt
    15 g
  • ice cubes (approx 10)

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 141.6 kcal / 592.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 246.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων