
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit and nut loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 50 λεπτ.
24 slices
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
246.1 mg
Πρωτεΐνη
3.7 g
Θερμίδες
592.6 kJ /
141.6 kcal
Λιπαρά
2.1 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThree cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Freeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Gluten free Mediterranean bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Masala bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Pull-apart pizza sun
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.