
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit and nut loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 50 λεπτ.
24 slices
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
141.6 kcal /
592.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
246.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 dk
Naan bread
2sa 40 dk
Garlic and coriander naan
1sa 30 dk
Flour tortillas
1sa 10 dk
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3sa
Cheese and tomato bread
3sa 5 dk
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2sa 25 dk
Ham and cheese quinoa muffins
1sa 30 dk
Roti
2sa
Protein-packed paleo loaf
1sa 10 dk
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1sa 40 dk
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3sa 20 dk