Braised cabbage and leek with steamed salmon

Braised cabbage and leek with steamed salmon

4.8 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • water
    500 g
  • leek cut into thin slices, white part only
    100 g
  • Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)
    ½
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
    4
  • salt plus an extra 1-2 pinches to season
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season
    ¼ tsp
  • lemon plus extra slices to garnish
    4 slices
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • lean bacon cut into pieces (1 cm)
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • nutmeg
    1 - 2 pinches
  • fresh dill to garnish (optional)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 434.7 kcal / 1825.6 kJ
Πρωτεΐνη 29.5 g
Λιπαρά 32.7 g
Υδατάνθρακες 4.2 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.1 g
Νάτριο 631 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων