
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye sourdough baguettes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
236.7 kcal /
994 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
45.1 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
558.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fresh Baked Baguettes
5 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 λεπτ.
Naan bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Flour tortillas
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Cheese and tomato bread
3ωρ. 5 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Roti
2ωρ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3ωρ. 20 λεπτ.