
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye sourdough baguettes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
236.7 kcal /
994 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
45.1 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
558.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fresh Baked Baguettes
5 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEveryday loaf baked in a cast iron pot
1ωρ. 45 λεπτ.
Rye sourdough starter powder
24ωρ. 10 λεπτ.
Sweet breakfast bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Pumpkin, carrot and herb bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cashew bread French toast
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Paleo sandwich bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.