Rye sourdough baguettes

Rye sourdough baguettes

4.7 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 20 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Dough
  • baker's flour plus extra to dust
    360 g
  • rye flour
    40 g
  • salt
    2 tsp
  • filtered water
    220 g
  • ice cubes (approx. 10)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 236.7 kcal / 994 kJ
Πρωτεΐνη 8.1 g
Λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 45.1 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 558.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων