Σάλτσα ολαντέζ με κόκκινες πιπεριές και πάπρικα

Σάλτσα ολαντέζ με κόκκινες πιπεριές και πάπρικα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
350 γρ.

Υλικά

  • κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, από βαζάκι στραγγισμένες, σε κομμάτια
    100 γρ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    20 γρ.
  • χυμό πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένο
    20 γρ.
  • σάλτσα tabasco (προαιρετικό πεδίο)
    2 σταγόνες
  • νερό
    10 γρ.
  • βούτυρο, ανάλατο σε κύβους
    130 γρ.
  • πάπρικα, καπνιστή, αλεσμένη
    1 κ.γλ.
    1 κ.γλ. πάπρικα
  • κρόκους αυγού από αυγά μετρίου μεγέθους
    4
  • θαλασσινό αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ½ - 1 κ.γλ.

Διατροφή ανά 350 γρ.

Θερμίδες 1659 kcal / 6954 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 173 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 82 g
Νάτριο 1616 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων