
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σάλτσα choron (μπεαρνέζ με ντομάτα)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
200 γρ.
Υλικά
-
εστραγκόν, φρέσκο μόνο τα φύλλα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας (κρατήστε τα κλωνάρια)2 - 3 κλωνάρια
-
μυρώνια, φρέσκα μόνο τα φύλλα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας (κρατήστε τα κλωνάρια)2 - 3 κλωνάρια
-
ντομάτα, ώριμη κομμένη στη μέση50 γρ.
-
κρεμμυδάκια εσαλότ κομμένα στη μέση80 γρ.
-
ξίδι από λευκό κρασί80 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο κομμένο σε κύβους180 γρ.
-
κρόκους αυγού από αυγά μετρίου μεγέθους4
-
θαλασσινό αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας¼ - ½ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο2 πρέζες
-
πάστα ντομάτας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας1 - 2 κ.γλ.
Διατροφή ανά 200 γρ.
Θερμίδες
1885 kcal /
7899 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
195 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
104 g
Νάτριο
1335 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Δέσιμο σάλτσας
17 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Σάλτσα ολαντέζ
15 λεπτ.
Μαγιονέζα νηστίσιμη
10 λεπτ.
Χούμοι με φακές
5 λεπτ.
Μους φέτας
Καμία βαθμολογία
Πάστα πράσινης ελιάς
Καμία βαθμολογία
Φιστικοβούτυρο από φιστίκια Αιγίνης
5 λεπτ.
Αμυγδαλοβούτυρο
Καμία βαθμολογία
Φρυγανισμένο ψωμί με αλοιφή ψητής πιπεριάς και κάσιους
Καμία βαθμολογία
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.
Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso
Καμία βαθμολογία