Baguette à la farine d'épeautre

Baguette à la farine d'épeautre

4.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
3 morceaux

Υλικά

  • d'eau
    600 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • huile d'olive pour le Varoma
  • de farine à pain et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • de farine d'épeautre
    200 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de jus de citron fraîchement pressé
    20 g

Διατροφή ανά 1 morceau

Θερμίδες 596.7 kcal / 2498.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.7 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 119.7 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 781.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων