Pszenno-żytni chleb z naczynia kamionkowego

Pszenno-żytni chleb z naczynia kamionkowego

4.7 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 kromek

Υλικά

  • wody plus dodatkowa ilość do namoczenia pokrywy naczynia do zapiekania i zwilżenia dłoni
    550 g
  • masło do natłuszczenia naczynia kamionkowego
  • ziaren pszenicy
    400 g
  • ziaren żyta
    250 g
  • słonecznika łuskanego
    100 g
  • żytniego zakwasu chlebowego aktywnego (wskazówka)
    80 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    20 g
  • wody
    550 g
  • octu balsamicznego
    30 g
  • miodu
    1 łyżeczka
  • soli
    2 ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 183 kcal / 650 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων