Pszenno-żytni chleb z naczynia kamionkowego

Pszenno-żytni chleb z naczynia kamionkowego

4.7 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 kromek

Υλικά

  • 550 g wody plus dodatkowa ilość do namoczenia pokrywy naczynia do zapiekania i zwilżenia dłoni
  • masło do natłuszczenia naczynia kamionkowego
  • 400 g ziaren pszenicy
  • 250 g ziaren żyta
  • 100 g słonecznika łuskanego
  • 80 g żytniego zakwasu chlebowego aktywnego (wskazówka)
  • 20 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 550 g wody
  • 30 g octu balsamicznego
  • 1 łyżeczka miodu
  • 2 ½ łyżeczki soli

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 183 kcal / 650 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων