
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
132 kcal /
550 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
81 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 λεπτ.
Koolsla
10 λεπτ.
Rode bietensalade
10 λεπτ.
Snelle regenboogsalade
10 λεπτ.
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12ωρ. 20 λεπτ.
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία