
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide octopussalade
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 portie
Υλικά
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
594 mg
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
1177 kJ /
281 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Zalm met venkel
40 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Keine Bewertungen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min