
Συσκευές & Αξεσουάρ
Café de Paris butter
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
185 g
Υλικά
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillets2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 185 g
Νάτριο
750.8 mg
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Λιπαρά
106.7 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
67.1 g
Υδατάνθρακες
5.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Butter it up!
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.
Rosemary and eschalot gravy
30 λεπτ.
Honey, soy and mustard marinade
5 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Mint sauce
5 λεπτ.
Fermented beetroot and apple salsa
72ωρ.
Simple gluten free herb gravy
20 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.