
Συσκευές & Αξεσουάρ
Breakfast crescents
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
milk250 g
-
dried instant yeast15 g
-
raw sugar80 g
-
baker's flour plus extra to dust600 g
-
unsalted butter plus extra 20 g melted, to brush70 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
water to brush
-
poppy seeds or sesame seeds, to sprinkle (see Tips)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
283.2 kcal /
1189.6 kJ
Πρωτεΐνη
8.3 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
42.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.8 g
Νάτριο
211.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Better bread
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 min
Naan bread
2 godz. 40 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Flour tortillas
1 godz. 10 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Roti
2 godz.
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min