
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
246 kcal /
1029 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
773 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Stoneware Baking Essentials
19 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower Artichoke Cheese Bake
Καμία βαθμολογία
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Καμία βαθμολογία
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1ωρ. 15 λεπτ.
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
Καμία βαθμολογία
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Green Shakshuka
Καμία βαθμολογία
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 λεπτ.
Tofu Stew
30 λεπτ.
Cauliflower Gratin
55 λεπτ.
Stuffed Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 λεπτ.