Quiche aux épinards, roquette et haddock

Quiche aux épinards, roquette et haddock

4.0 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de haddock coupé en morceaux
    300 g
  • de lait demi-écrémé
    350 g
La pâte brisée
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • de beurre doux
    75 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau
    50 g
La garniture
  • de beurre doux
    10 g
  • de pousses d'épinards frais
    350 g
  • de roquette
    150 g
  • œufs
    3
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    100 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 378 kcal / 1584 kJ
Πρωτεΐνη 22.2 g
Λιπαρά 22.2 g
Υδατάνθρακες 21.7 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων