
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chilli mussels with risoni
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
anchovy fillets2
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water250 g
-
dried risoni pasta100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve4 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
349.8 kcal /
1469 kJ
Πρωτεΐνη
42.3 g
Λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
26.4 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
1843.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Coconut fish curry
1h 10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Prawn noodle curry
10min
Steamed fish with green mash
50min
Simple steamed salmon
30min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Chilli garlic prawns
10min
Quick prawn stir-fry
20min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Pasta alla puttanesca
35min