Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe

Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe

4.1 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Süßkartoffel- und Rote-Bete-Chips
  • Süßkartoffel in dünnen Scheiben
    70 g
  • Rote Bete in dünnen Scheiben
    70 g
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Meersalzflocken zum Bestreuen
Suppe
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • Blumenkohlröschen
    400 g
  • Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
    265 g
  • Salz
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    600 g
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Kerne, gemischt zum Garnieren
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 349 kcal / 1460 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 10.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων