
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 10 λεπτ.
14 kromek
Υλικά
-
mąki pszennej chlebowej300 g
-
żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)100 - 150 g
-
wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni400 g
-
czarnych oliwek, bez pestek40 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do posmarowania formy35 g
-
soli1 łyżeczka
Διατροφή ανά 1 kromkę
Θερμίδες
123.1 kcal /
515.6 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
19.4 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Νάτριο
208.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOMOWA PIEKARNIA III
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

PROSTE POMYSŁY
214 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSzwajcarski chleb rustykalny
25ωρ. 20 λεπτ.
Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią
2ωρ. 30 λεπτ.
Odrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2ωρ.
Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)
19ωρ.
Jabłkowy chleb pszenno-żytni na zakwasie
17ωρ. 25 λεπτ.
Chleb gryczany z czosnkiem i chrzanem
2ωρ. 10 λεπτ.
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 λεπτ.
Precle
1ωρ.
Chleb musli
1ωρ. 45 λεπτ.
Francuska bagietka
3ωρ. 50 λεπτ.
Kanapki z focacci z bazyliowym pesto, mozzarellą i pomidorem
3ωρ. 20 λεπτ.
Bagietka bezglutenowa
1ωρ. 45 λεπτ.