Palitos de pescado al horno con dip de calabaza

Palitos de pescado al horno con dip de calabaza

3.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de garbanzos secos
    200 g
  • de agua
    440 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    60 g
  • de cúrcuma en polvo
    ½ cdita
  • de sal o al gusto
    1 ½ cdita
  • de pimienta negra molida o al gusto
    ½ cdita
  • de filetes de huachinango en bastones (2 cm x 5 cm)
    500 g
    500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm
  • de cebolla
    20 g
  • de pulpa de calabaza de castilla pelado y en trozos (2-3 cm)
    450 g
  • de romero fresco solamente las hojas
    1 ramita

Διατροφή ανά 4 porciones

Θερμίδες 1211 kcal / 5073 kJ
Πρωτεΐνη 113 g
Λιπαρά 51 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 25 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 1943 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων