Pastes hidalguenses

Pastes hidalguenses

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 porciones

Υλικά

Masa
  • 500 g de harina de trigo
  • ½ cdita de sal
  • 1 huevo
  • 100 g de manteca de cerdo
    100 g de manteca vegetal
  • 250 g de agua
Relleno
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • 300 g de filete de res en cubos (2 cm)
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 150 g de poro sólo la parte blanca y en rodajas
  • 250 g de papas peladas y en trozos
  • 50 g de aceite vegetal
  • 100 g de caldo de res
    100 g de agua, mezclada con ¼ cdita de concentrado de caldo de res
  • ½ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta negra molida
  • 10 g de hojas de perejil fresco
  • 5 g de chiles jalapeños en escabeche picados
  • 1 huevo batido, para barnizar
  • ensalada mixta para servir
  • salsa verde para servir

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 256 kcal / 1077 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 109 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων