
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
-
canola oil100 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
peeled raw prawns350 g
-
cold water to cover
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
caster sugar2 ½ tsp
-
Chinese black vinegar20 g
-
tamari30 g
-
water30 g
-
canned bamboo shoots drained50 g
-
fresh ginger10 g
-
cornflour1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
pork fat, minced (optional)50 g
-
oyster sauce2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
Shaoxing wine2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dumpling wrappers
-
wheaten flour (see Tips)125 g
-
tapioca starch plus extra to dust60 g
-
sea salt1 pinch
-
boiling water125 g
-
canola oil20 g
-
water to steam600 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Διατροφή ανά 1 pieces
Θερμίδες
94.9 kcal /
397.1 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
7.4 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Νάτριο
196.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Chilli garlic prawns
10min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Pas d’évaluation
Sicilian prawn salad
Pas d’évaluation
Salmon and mushroom rice
40min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Pas d’évaluation
Moules Marinière (mussels)
Pas d’évaluation
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min