
Συσκευές & Αξεσουάρ
Orange curry dressing
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
380 g
Υλικά
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 380 g
Θερμίδες
1929.3 kcal /
8072.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
201.3 g
Υδατάνθρακες
35.9 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.3 g
Νάτριο
1389.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Dressings
17 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Cucumber and mint raita
30 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.