
Συσκευές & Αξεσουάρ
Orange curry dressing
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
380 g
Υλικά
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Διατροφή ανά 380 g
Θερμίδες
1929.3 kcal /
8072.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
201.3 g
Υδατάνθρακες
35.9 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.3 g
Νάτριο
1389.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Dressings
17 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Mushroom and white wine cream sauce
30 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Caramelised balsamic reduction
30 λεπτ.