
Συσκευές & Αξεσουάρ
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333 kcal /
1393 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
680 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνColeslaw
10 λεπτ.
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 λεπτ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Steamed Rice
25 λεπτ.
Chunky Guacamole
10 λεπτ.
Quick and Spicy Black Beans
20 λεπτ.
Falafel Waffle
40 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 λεπτ.
Waldorf Salad
15 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 λεπτ.