
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jólabrauð
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
32 stykki
Υλικά
Deig
-
vatn220 g
-
þurrger2 tsk
-
brauðhveiti400 g
-
ólífuolía30 g
-
sykur1 tsk
-
sjávarsalt1 tsk
Fylling
-
parmesan ostur í bitum (2 cm)60 g
-
hvítlauksrif1
-
mozarella í bitum (2 cm)200 g
Samsetning og bakstur
-
egg, meðalstærð pískið með 1 msk vatn1
Framreiðsla
-
ferskt rósmarín1 ½ msk
-
basilika, fersk1 ½ msk
-
ósaltað smjör í bitum30 g
Διατροφή ανά 1 stykki
Θερμίδες
90 kcal /
377 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
100 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Desember
29 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFimmkornabrauð
1ωρ. 50 λεπτ.
Brauðbollur
2ωρ.
Mjólkurbrauð
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia með tómötum
Καμία βαθμολογία
Glútenfrítt brauð
2ωρ. 30 λεπτ.
Fléttubrauð
Καμία βαθμολογία
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1ωρ. 10 λεπτ.
Ketóvænar brauðbollur
1ωρ. 15 λεπτ.
Brioche
5ωρ.
Morgunverðahorn
3ωρ. 5 λεπτ.
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2ωρ. 45 λεπτ.
Hamborgarabrauð
2ωρ. 20 λεπτ.