Ριζότο με ραπίνι (άγριο μπρόκολο)

Ριζότο με ραπίνι (άγριο μπρόκολο)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • σκληρό τυρί, χορτοφαγικό σε κομμάτια (2 εκ.)
    60 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • λιαστές ντομάτες σε λάδι (συνολικού βάρους 280 γρ.)
    1 βαζάκι
  • κρεμμυδάκια εσαλότ (περίπου 60 γρ.), κομμένα στη μέση
    2
  • βούτυρο, ανάλατο σε κύβους
    40 γρ.
  • ελαιόλαδο
    10 γρ.
  • κουκουνάρι (πινόλια)
    30 γρ.
  • ρύζι για ριζότο (π.χ. carnaroli, arborio)
    320 γρ.
  • λευκό κρασί, ξηρό
    60 γρ.
  • νερό
    820 γρ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών (βλ. συμβουλή)
    1 καλά γεμάτο κ.γλ.
    1 κύβο ζωμού λαχανικών, θρυμματισμένο
  • θαλασσινό αλάτι και λίγο ακόμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ½ - 1 κ.γλ.
  • ραπίνι (άγριο μπρόκολο) (περίπου 1000 γρ. ακαθάριστο), σε κομμάτια (1 εκ.)
    700 γρ.
    700 γρ. πράσινα φύλλα από το πάνω μέρος της ρέβας, σε κομμάτια (1 εκ.)
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 409 kcal / 1714 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 51 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων