Σάλτσα gravy βέγκαν

Σάλτσα gravy βέγκαν

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • κόκκινο κρεμμύδι (περίπου 100 γρ.), κομμένο στα 4
    1
  • μανιτάρια κρεμίνι, φρέσκα κομμένα στη μέση
    200 γρ.
  • καρότο σε κομμάτια
    80 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • σέλινο σε κομμάτια
    90 γρ.
  • ηλιανθέλαιο
    20 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    ½ κ.γλ.
  • φύλλο δάφνης, αποξηραμένο
    1
  • καστανή ζάχαρη
    2 κ.γλ.
  • θυμάρι, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
    1 κλωνάρι
  • μαργαρίνη βέγκαν
    15 γρ.
  • αλεύρι
    1 κ.γλ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών βέγκαν (βλ. συμβουλή)
    1 καλά γεμάτο κ.γλ.
    1 κύβο ζωμού λαχανικών, βέγκαν (βλ. συμβουλή)
  • κόκκινο κρασί βέγκαν
    80 γρ.
  • σάλτσα σόγιας, dark βέγκαν
    20 γρ.
  • ξίδι από κόκκινο κρασί βέγκαν
    10 γρ.
  • μουστάρδα
    ½ κ.γλ.
  • νερό
    350 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 92 kcal / 387 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων